Valuta 
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy verklaring
 Wij nemen de privacyrechten van de gebruikers van deze site zeer serieus en deze Privacy Policy wordt uitgelegd hoe bepaalde gegevens over u worden verwerkt.

www.printuspro.com zal nooit klantinformatie delen met een derde partij. Alle bestelling gegevens veilig verwerkt om de bestelling af te ronden en vertrouwelijkheid is gewaarborgd. Andere mensen hebben geen toegang tot alle informatie van de klant betaling. Alle betalingsinformatie wordt veilig verwerkt door onze Payment Processor en ze zijn verboden in het gebruik van de informatie op een andere manier, maar alleen betalen voor de bestelling.

UW GEGEVENS
 "Uw gegevens": alle gegevens over u die persoonlijk identificeerbaar is, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, financiële informatie, de registratie naam, wachtwoord, indien van toepassing, en andere waarvan u kunt worden geïdentificeerd en dat je op elk moment kan verstrekken aan ons of anderszins via de site.

Van tijd tot tijd kunnen we statistische gegevens over verkoop, handelspatronen en navigatietechnieken aan eervolle derde partijen. Dit zal alleen gegevens verzameld over u en andere gebruikers die we hebben samengevoegd bestaan. Omvatten geen directe persoonlijke informatie die u identificeert als klant, bent u gegarandeerd absolute winkelen privacy te geven.


VEILIGHEID  Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van alle informatie in verband met onze klanten. Onze veiligheid en privacy beleid wordt periodiek beoordeeld en verbeterd waar nodig, en bevoegd personeel toegang tot informatie voor de gebruiker hebben. Met betrekking tot onze websites, gebruiken we veilige server software (SSL) om financiële informatie te versleutelen die u invoert voordat het wordt verzonden naar ons.

CONTACT
 Als u vragen heeft over ons privacybeleid of hoe wij uw informatie gebruiken, neem dan contact op met onze klantenservice website.